browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Om filosofaen

Filosofaen.no er en blogg som består av minst én bidragsyter som vil presentere svært lite meningsfull (for alle andre enn han selv) informasjon om seg selv. 

Sidens bidragssyter er:

Tore Remi Christensen (f. 1986) a.k.a. filosofaen (f. 2007) [red.]

En snart gammel, men likevel fremadstormende mann med et par kofferter i bagasjen. Skriver masse. Aspirerende grunnskolelærer. Hjernen (hvis det er positivt) bak filosofaen.no.

Driver også sporadisk med standup og konferansier-virksomhet, særdeles ubetalt. Men, det kan DU gjøre noe med. Vil du ha en passe klein og greit talefør konferansier på konferanse (har plenty erfaring som deltager på konferanser i offentlig sektor, og kan snakke foran mange mennesker uten å bli redd), så ta kontakt.

 

Vil du reklamere her? Teste (aller helst veldig sære) produkter? Ta kontakt. Jeg leses av veldig få mennesker, men det kan hende at den ene leseren vil komme over akkurat din annonse.

E-post: post [at] filosofaen.no

Mer om foredrag

Undertegnede kan holde foredrag om følgende temaer basert på kompetanse og erfaring, men også etter bestilling. Alle foredrag kommer med særpreget humor knyttet til egne opplevelser.

  • Hvordan leve med et menneskeskapt traume som eksponeres hele tiden.
  • Hvordan bruke humor og latter for å leve godt etter et menneskeskapt traume.
  • Egne mestringsstrategier og survival mode i tunge tider.
  • Å skrive om det tunge. Hva funker best?
  • Å skrive om det lette. Når er det fest?
  • Slutt å synes synd på meg, din jævel, det er forbanna destruktivt.
  • Pluss en hel mange andre ting knyttet til erfaringer om psykisk helse og møter med mennesker og støtteapparat.

Prisforlangende for foredrag: Reise, opphold, og forhandlingsbart honorar (ikke skampris, men jeg eier ikke skam så bare prøv).

Mer om konferansierarbeid:

Har erfaring som prater i ulike sammenhenger, men har vært konferansier på Open Mic-kvelder på Samfunnet Bislet, og i forbindelse med samlinger for overlevende etter 22. juli.

Konferansierstilen min er lett jovial, trivelig og motiverende (avhengig av hvem man spør). Har sjarm og glimt i øyet. For forsamlinger som foretrekker tørr humor med en dose pappa-snert (det vil si ordspill og nonsensvitser).

Prisforlangende: Se mer om foredrag.

Mer om reklame/annonsering/tester av produkter:

Testing: Har du noe du vil ha testet, ingenting er for sært. Min spalte Torsdagstesten trenger de merkeligste ting å snakke om. Ta kontakt for avtale, jeg tester gratis mot produkt. Jeg kan også teste normale ting.

Reklame: Vil du reklamere her? Så fint. Da kan du velge to måter.

  • Bloggpostreklame; jeg skriver en slags bloggpost om ditt produkt. Helst ikke sminke, da jeg ikke vet så mye om dette. Ikke barnemat heller.
  • Banner-reklame: Gi meg en banner og jeg slenger den opp.

Jeg har ingen formening om pris på slikt, så det får dere komme med forslag til. Det eneste jeg vet sikkert, er at reklame i form av bloggposter vil koste mer enn å få slengt opp banneren sin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *