Bakgrunn

Tore Remi Christensen (f. 1986) a.k.a. filosofaen (f. 2007) [red.]

En snart gammel, men likevel fremadstormende mann med et par kofferter i bagasjen. Skriver masse. Aspirerende grunnskolelærer. Hjernen bak filosofaen.no.

Historien om filosofaen.no

Filosofaen-konseptet ble etablert en gang mellom 2007 og 2008 og var i utgangspunktet en særdeles fjasete altmuligblogg med høy satirefaktor og kåseriliknende stil. Det meste av dette materialet er nå tapt, og filosofaen.no ble skapt i 2009 med mål om å lage et humorkollektiv på linje med 5080 og Opplysningskontoret. Dessverre viste det seg at de var litt flinkere enn filosofaen.no på ting, så den store ambisjonen ble moderert til å bare være en arena for fjas.

Av høydepunkter i filosofaen.no sin historie, kan det nevnes at Andy Taffs en gang ble veldig sint, før han fikk lest innlegget om seg selv én gang til. Da skjønte han at det var humor. Det var veldig gøy.

Fremover vil filosofaen.no forsøke å lage underholdning på flere plattformer, slik som på Facebook, Twitter, Youtube og andre steder. Det vil komme kleine videoer, kleine podcaster og ikke minst nyttige og unyttige tips, falske onsdagsintervjuer, tester, og ett og annet metapersonlig blogginnlegg.