Nav og andre ting

Det var da som bare. Jeg fryktet en samtale med NAV skulle være sikkelig skummelt, men så var saksbehandleren min veldig ålreit og kjempegrundig. Og ringte opp en ekstra gang for å bare avklare om jeg var i aktiv behandling.

I går holdt jeg på å gå i knestående midt på Torshov. Jeg tenkte at det kanskje ikke var noe vits. tungsinnet kom fossende. Det var over hundre menn i taktfast marsj som trampet over hjernebrua mi. Da jeg kom hjem spiste Cairo litt på overmadrassen, så jeg glemte plutselig å være trist.

På agendaen står det nå å få bestilt bildeler, komme meg inn i tiltak, søke litt akutt sosialhjelp, søke jobber og gå tur med hunden. Ja, også klage på vedtak om karenstid. I morgen kan jeg snakke med den nye legen min.

Jeg kommer nok til å skrive litt om det også.

PS!

Jeg jobber med litt alternative inntektskilder.

Kunne du tenkt deg å bestille filosofaen-produkter?