Arbeidsløs, jeg?

Dagen jeg ikke helt trodde skulle komme, har kommet. Den kom for en uke siden. Jeg er arbeidsløs. Med hund. Med bil. Boende alene i Oslo. Faen.

Beskrivelse av bilde: Artikkelforfatteren er snudd opp ned fordi WordPress tuller med ham. Men det er også et fint symbol på livet hans akkurat nå. Ja, og en hund sover ved bena hans, og de ligger begge på sengen. Han er iført en grå Tuba Tuba collegegenser og en blå shorts. Og han har en bart. Foto: Tore Remi Christensen

Nei, så hva ska´n gjørra? Ska´n legge seg ned? For å sitere den store oslopoeten Joachim Nilsen. Ikke at jeg har planer om å legge meg ned. Ikke nå, men hvor skal man starte?

Jeg tenker mye. Jeg har skrevet litt. En slags selvbiografisk lyrisk reise fra ung og uskyldig til nær fallen på slagmarken og de utfordringer det fører med seg. Skriving er nok ikke et levebrød. Ikke i tradisjonell forstand. Så jeg har tenkt litt ekstra i det siste.

Jeg kan fylle dødtiden her. Mye dødtid blir det jo ikke, jeg skal søke jobber. Jeg skal gå tur med bikkja. Jeg skal finne meg selv. Det blir en del levendetid. Pustepausene skal derimot gå til en del morsomme ting jeg drømmer om å få realisert.

  • Streaming av ulike ting. Jeg drømmer om en times liveshow hver kveld med ulike gjester. bare sitte og prate piss og bli forstyrra av bikkja.
  • Parkbenksamtaler med folk.
  • Lage ulike podcast-piloter med ulike folk.
  • Skrive om hverdagen og dokumentere livet som arbeidsledig, både med tekst, bilde og lyd.

Hva tenker du om dette? Gi meg gjerne noen tips til innhold (f.eks. om det er noe du vil jeg skal skrive om), i kommentarfeltet, eller reach out på Twitter eller Facebook.