Antibiotikaresistansen vinner terreng

xxx

Til tross for at organisasjonen Leger uten grenser jobber på spreng, ser det nå ut til at den såkalte Antibiotikaresistansen vinner stadig terreng. I det siste har nemlig legene merket en økning av militante bakterier og taktikken deres er oppsiktsvekkende.

“De gir bare faen,” sier en oppgitt lege, og fortsetter: “Her har vi gjort så mye for å kutte grenser, men så kommer de bare her og begrenser igjen. Det er sykt skummelt!”

En representant for Antibiotikaresistansen uttaler at dette er en eneste stor sprøyte. “Om ikke annet er vi ute etter å sprenge noen grenser sjæl, den forbanna dobbeltmoralen til leger som har gitt vekk antibiotika uten et verdig formål. Det som bør komme på det helt sterile er at resistansen kommer til å stille krav om metodebruk. Det er jo helt klart at antibiotikaen må kjempe seg ut av et slik misbruk. Vi er lei av å bli utnytta til formål uten virkning.

Alexander Fleming forteller, via et medium i den nære kretsen til Märtha Louise, at han dessverre ikke får gått på sopptur igjen for å oppdage andre former for antibiotika som kanskje ikke er så opprørske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *