Donald Trump flytter ambassade til Jämtland

Kontroversene rundt USAs president Donald Trump vil ingen ende ta, nå flytter han USAs ambassade fra Huseby til Jämtland. Les hele saken for mer inspirasjon om hvordan ditt land kan skape furore i det internasjonale miljøet.

Den skandinaviske regionen er i stor uro etter at troverdige kilder i Donald Trumps administrasjon har avslørt at presidenten vil flytte den amerikanske ambassaden i Norge til Jämtland for å markere Norges gudegitte krav på den avsideliggende regionen i midt-Sverige.

I følge en svært lite sentral kilde sier Trump at “hadde det ikke vært for Napoleonskrigen, ville Norge kanskje ha vært hovedstaden i Sverige, og da er det helt klart at kravet på Jämtland må anerkjennes.”

Trump-synser Hans Olav Lahlum mener at dette er en ventet handling fra Trump.

“Det er helt klart at Trump har et markeringsbehov, særlig nå som han har fått blod på tann etter et par enkle seiere i kongressen,” forteller Lahlum.

Etter det filosofaen.no erfarer, skal Nils og Ronny, kjent fra blant annet Handlingens menn og Walkabout, lage en ny TV-serie om hverdagslivet i Jämtland over ti kvelder høsten 2018. Det kan meldes at det ikke er så ulikt trøndersk og amerikansk sørstatskultur.

Det skal visstnok være denne delen av kulturen som har appellert til Trump, mener en av to produsenter i serien. Selv er Ronny ganske taus, men sier med et lurt smil: “Ja, ja, detta blir nesten som å reise tilbake til den spritsjappa der sørpå, detta, Nils?”

Det er varslet at Svalbard føler seg oversett og hele verden lurer nå på om det kan bli borgerkrig.

 

Foto: Gage Skidmore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *