Team filosofaen.no

Filosofen.no ønsker å være et kollektiv for humor, lett kultur, festlige meninger og halvskarp satire. Derfor vil vi ha med deg på laget! Les mer om hva “vi” søker etter, ved å klikke på “les mer”-knappen.

Filosofaen.no er et nettsted drevet av den overdrevent positivive gladlaksen Tore Remi Christensen, og ønsker å ekspandere med en hel masse festlig innhold. Christensen har innsett at det kan bli noe sært og kanskje en smule ensformig dersom han skal produsere alt innhold selv. Her kommer en introduksjon til hva filosofaen.no ønsker å bli, og hva DU kan bli med på, dersom du liker å gjøre rare ting på fritiden som i hvert fall ikke gjør deg rik (med det første). Planen er å gå fra amatørstadiet til proffstadiet så raskt som mulig.

Kåseri/humor

Filosofaen.no ønsker å bli en kvalitetsleverandør av aktuelle kåseri med en skarp satirisk brodd. Skulle du inneha et diplom fra ironihøgskolen og ha en drøm om å bli cand. mag. (finnes den graden fortsatt?) i sarkasme, kan dette være noe for deg.

Antall skribenter som trengs: Ubegrenset.

Filosofaen.no ønsker også humorbidrag i andre sjangere.

Kultur

Filosofaen.no ønsker å levere rett fra levra-anmeldelser av litteratur, konserter, film og TV. Har du en penn som er like syrlig som magesyra til sånne dyr som ikke har tenner? Da er du rett person. Du er særlig ettertrakta hvis du er en veldig entusiastisk person, enten du er negativ eller positiv. Filosofaen.no elsker misjonerende negativister, men vi liker også hyperjoviale fansheeps.

Antall skribenter som trengs: Et par, tre stykker.

Mat

Er du student og har kreative forslag til oppskrifter på billig og god mat? Liker du rå pølser med potetskruer eller har andre spesielle matvaner? Da er du matskribenten vi leter etter! Det er også fett om en har litt videokunnskaper, for ingenting er kulere enn å si “og så jukser me litt”.

Antall skribenter som trengs: Et par stykker.

Media

For deg som er interessert i noe innen media, søker filosofaen.no folk til videoproduksjon. Enten det er deg og roomiens morsomme sprell på det lokale S-markedet, eller stuntreportasjer på gata om spesifikke tema.

Antall videofolk som trengs: Et par stykker.

Filosofaen.no ønsker også folk til å være med på podcasten Ukefutt, som vil snakke om de små tingene i hverdagen fra forrige uke. Som køen i Suhms gate på tirsdag, eller naboens tredje gule lapp på fire uker. Det er også snakk om andre podcast-konsepter.

Antall folk som trengs til podcast: To stykker.

Reise

Er du en av de folka som reiser ganske mye rundt? Noterer du flittig alt fra mote til interiør, alt fra gjestfrihet til fyllesvinfaktor? Da er du en av de vi ser etter. Filosofaen.no ønsker folk som har reist ute en vinternatt før, og som har morsomme vinklinger på hva de opplever. Du må ikke reise utenlands, altså. Det kan være mye spennende sosialantropologisk som foregår i Sør-Odal også.

Antall reiseskribenter som trengs: Et par stykker.

Sport

Finnes det et lag der ute som bare må dekkes? Finnes det en Birken-pappa eller -mamma som bæsjer i andre folks hager når de tyner ut det siste av melkesyra etter målgang? Finnes det sport som ikke får oppmerksomhet, men som kan dekkes på en morsom måte? Vet du om sånne ting, da bør du bli med på laget.

Sportsfolk som trengs: Et par stykker.

Redaksjon

Christensen har full kontroll, trur han, men det hadde vært kult om noen flere ville være med og planlegge og godkjenne innlegg som postes her inne. Sånn for å unngå at vi blir kastet ut av internett eller Facebook eller sånne ting. Folk i redaksjonen får også lov til å dele ting på Facebook-siden. Og, for ikke å glemme, egen filosofaen.no-epost. Det er fett, sant?

Designer

Ja, det hadde vært kult om noen ville jobbe pro bono med å lage fete grafiske ting til nettsiden.

Designere som trengs: Én.

 

Bli med på dugnadslaget, og lag en superfet side der humor gjennomsyrer alt vi driver på med. Du blir ikke rik med det første, men det hadde vært kult å få til noe stort. Planen er å forsøke å finansiere siden, arbeidet man legger ned og litt annet snacks gjennom crowd funding, klein Google-reklame og delikat pluss-innhold (som faktisk er superduperekslusivt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *