browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Tore Remi Christensen

About Tore Remi Christensen

Sjef, administrator og hjernen bak filosofaen.no. Ta kontakt hvis det er spørsmål vedrørende siden.

Tirsdagstipset: Tre High School-serier du må se

Det finnes et utall serier satt i high school-verdenens fascinerende og tidvis brutale univers. Denne kampen mellom det gode og det onde, de populære og de upopulære, som også blir blandet med en god dose popkulturelle referanser. Her kommer det tips til tre serier du bør se. Everything Sucks (2018-) Denne serien er nettopp lansert … Continue reading »

Categories: Tirsdagstipset | Leave a comment

Mandagsmeninga: Slik melder du deg ut av ditt politiske parti med en bitter ironisk distanse

Noen mennesker er født politisk engasjerte, og gjør litt mer ut av det. Som å bli medlem i et politisk parti. Hva gjør man når sitt politiske parti ikke er det samme som du ble medlem i? [sett inn kreativ byline] Du kjenner det på deg, forholdet er på overtid. Det ligger ikke noe energi … Continue reading »

Categories: Mandagsmeninga | Leave a comment

Lakonisk lørdag: Kort og presist om hvorfor du bør lese akkurat dette

Hver lørdag fremover tar jeg sikte på å gi dere Lakonisk lørdag-spalten. Den skal inneholde korte og presise innspill om ting. Dagens innlegg forteller deg hvorfor du bør lese akkurat dette. 1. Ikke forstå hva det egentlig handler om Denne posten gir strengt tatt ingen mening, så om du velger å lese videre blir det … Continue reading »

Categories: Lakonisk lørdag | Tags: , , , | Leave a comment

Fredagsfølelsen: Tre måter å håndtere angst på

Noen ganger er det ikke til å unngå, stresset tar overhånd, og angsten sniker seg innpå. Her kommer det tre måter å håndtere angst på, ifølge bloggpostforfatteren. Du har helt sikkert kjent på den følelsen, forøvrig uten hashtag, den følelsen av angst. Av at ting ikke helt går slik du har planlagt eller at du … Continue reading »

Categories: Fredagsfølelsen | Tags: , , , | Leave a comment

Tirsdagstipset: Disse tre nyere scifi-seriene må du se

Det finnes flust av science fiction-serier du kan se, men det er bare tre du må se. Her kommer en liten guide til science fiction du bør se. 1. The Expanse En skikkelig skitten serie, basert på romanene til forfatterpseudonymet James S. A. Corey. Historien befinner seg et par hundre år inn i fremtiden der … Continue reading »

Categories: Tirsdagstipset | Tags: , , , , , | Comments Off on Tirsdagstipset: Disse tre nyere scifi-seriene må du se

Onsdagsgjesten: Burgerflipperen fra Istanbul

Hver onsdag fremover vil du kunne lese eksklusive portrettintervjuer eller features på filosofaen.no. Her skal det menneskelige ettergåes og atmosfæren beskrives til nitid detalj. Først ut er vår venn Recep, burgerflipperen fra Istanbul. – Det er ikke lett å selge burgere på en plass som denne, folk er så travle, forteller Recep (han vil at … Continue reading »

Categories: Onsdagsgjesten | Tags: , , , , , , , | Comments Off on Onsdagsgjesten: Burgerflipperen fra Istanbul

Tirsdagstipset: 3 filmer du bør se og hvorfor

Velkommen til spalten tirsdagstipset, og først ut kommer en slags guide til tre filmer du absolutt bør se. Helt subjektivt ment, selvsagt, og ut i fra egne preferanser. Filmene er urangert. 1. Star Wars (1977) Denne science fiction-filmen, senere døpt Episode IV: A New Hope, er en av populærkulturens største begivenheter. Ikke nødvendigvis på grunn av … Continue reading »

Categories: Tirsdagstipset | Tags: , , , , , , , , , , , , | Comments Off on Tirsdagstipset: 3 filmer du bør se og hvorfor

Om nyttårsforsetter og sånn

[Sett inn ingress] Jeg beklager at jeg ikke har fått skrevet noe i jula, men det er ikke så lett å skrive når man sover. Prosjekt voksen har blitt satt litt på vent, men i dag er det 1. januar. Det er dagen for å begynne å utsette nyttårsforsettene mine. Her kommer en liste over … Continue reading »

Categories: Blogg | Tags: , , , , , | Comments Off on Om nyttårsforsetter og sånn

Om å bli voksen og sånn

[Sett inn ingress] Vel, så er sirkuset i gang. Jeg har dessverre ikke blitt invitert på bloggfest i Dubai for å feire likegyldighet og masse spenn for å promotere vitenskapelig tvilsomme hudpleieprodukter. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal bli blogger. Det er jo ikke sånn at jeg har underskudd på tid lenger. … Continue reading »

Categories: Blogg | 1 Comment